Hvad jeg ønsker mine børn

“Jeg kunne ønske mig, at jeg kunne købe dig alt det legetøj du ønskede og at du altid gik i det nyeste seje tøj, men i stedet ønsker jeg mig for dig, at du ved hvordan sne lyder når den knirker under fødderne, hvordan det føles at lade en mariehøne kravle over din hånd, hvordan jordbær smager som vi plukker i haven og hvor mange farver vi kan samle i efterårets blade.

Jeg kunne ønske mig, at du engang blev rig og berømt, fik et job hvor du tjener masser af penge, kunne købe dig et stort hus og køre nogle fede biler. Men i stedet ønsker jeg mig for dig, at du bliver lykkelig, lever et udfyldt liv med gode venskaber og mennesker omkring dig du kan stole på, og der holder af dig som du er.

Jeg kunne ønske mig, at du fandt din plads i samfundet og faldt til i dine omgivelser så du havde det nemt og ville være accepteret, men i stedet for ønsker jeg mig for dig, at du udfolder dig som den du er, at du tør at sige din mening, at du træder ind for de svage og kæmper for det, der er vigtigt for dig.

Jeg kunne ønske mig, at du altid havde det nemt og let i livet, at dit liv var uden sorg og svigt, men i stedet ønsker jeg mig for dig, at du lærer at værdsætte det gode i livet, at du bliver rig på oplevelser, også de smertefulde, for det hører til, for at blive et helt menneske.

Jeg kunne ønske mig, at du aldrig skulle se mig trist eller fuld af sorg, at jeg altid ville være smuk og rask, stærk og fyldt med overskud og gode ideer. At du aldrig skulle opleve at jeg blev sur, og at jeg skælder ud og taber min tålmodighed. Men i stedet ønsker jeg mig for dig at du føler at du altid er elsket, for den du er, at jeg altid vil give mit bedste for at være der for dig og at du møder et menneske der er ægte og ærlig over for dig. “

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s