Hej igen!

Hej!

Det er sørme længe siden, men dejligt at du læser med.

Jeg har så meget at fortælle om, så hvor skal jeg starte? Min barsel er ved at være forbi, Tutten er næsten 2 1/2 år og skal starte i børnehave på mandag. Jeg er spændt på hvordan det kommer til at gå. Hun er en dejlig pige a lá Pippi Langstrømpe “fræk, vild og vidunderlig”. Det har virkelig udfordret mig at være hende en god mor, fordi MIN forestilling om en god mor (den omsorgsgivende, den puslende, den syngende, den tålmodige) var ikke den hun krævede. Hun er grænsesøgende og overskridende, elsker sin frihed og sin fri vilje, hun er larmende og stærk. Så jeg blev nød til at være højrøstende, grænsesættende, konsekvent og nogle gange hård. Det var ikke let for mig. Og ak ja, jeg har ligget og tudet i puderne et par gange. Men ellers kører det ikke, hverken for hende eller mig. Nu har vi (de fleste dage) fundet ud af hvordan vi fungerer rigtig godt sammen. Og det er dejligt. Og selvfølgelig får hun også en masse omsorg, kram og nærvær!!!!!

Vi har været på en lang ferie i Sverige og Finland. Vi tog med autocamper og børnene afsted i fire uger. Egentlig var målet Lofoten øerne i Norge, men på grund af vejret og senere en tand, blev det Sverige rundt og en tur til julemanden i Finland. Det var en fantastisk oplevelse og jeg vil sikkert fortælle mere om den her.

Jeg har bygget mig en køkkenhave i højbede. Ligesom jeg drømte og jeg har sået og plantet grøntsager og frugter som vi nu løbende nyder herhjemme.Vi er ved at omstille vores ernæring idet vi skruer ned for kulhydraterne og op for grøntsager og gode fedtstoffer. Desuden er jeg begyndt på at træne igen. Det føles dejligt i kroppen.

Anders har søgt om forflyttelse og starter nu på en ny skole meget tæt på hvor vi bor. Det er spændende og det er dejligt at han nu også kan aflevere og hente børnene i børnehave og skole. Det betyder at vi får mere tid sammen i hverdagen og det er jo et super plus. Alligevel har vi gået og leget med tanken om at flytte til Danmark. Hvorfor det tænker du måske? Det lyder jo som det rene idyl vi bor i ? Og det er det også stort set. Og det har været fantastisk da børnene var små, men nu er vores ældste otte og hun vil mødes med venner og til forskellige fritidsaktiviteter, børnehaven ligger 12 Km herfra og vi har ingen cykelstier overhovedet. Alt skal ordnes med bil, og det er trælst. For os og for børnene. Og jo ældre de bliver desto mere kørsel kommer der til. Her er heller ikke nogen offentlig transport, jo der er skolebus (den bliver også brugt fra i år), men bussen til børnehaven kører 40 minutter! Og det vil jeg altså ikke udsætte børnene for. Desuden har vi rigtigt meget at se til i den kæmpe store have og skoven. Det er mere end vi gider bruge vores tid på. Så måske har vores prioriteter ændret sig og vores behov. Vi må se.

 

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s