Havebryllup

Efter nøje overvejelser valgte jeg at tage med til brylluppet i lørdags hos Anders venner Maj og Simon. Vi pakkede vores bus med alt det man måske kunne få brug for med småbørn, vi huskede endda en parasol. Det skulle være et bryllup i haven og lille Tut skulle nødigt sidde i solen. Malte havde dårligt humør den formiddag og nåede at skabe et gevaldigt kaos inden vi tog afsted. Jeg valgte at ignorere det. På vej mod grænsen sagde jeg at jeg ikke håbede vi skulle stå i kø i alt for lang tid. Nogle forbundslande havde allerede sommerferie og der var sengeskift i Danmark. På grund af grænsekontrollen opstår der kø som i de gode gamle dage, hvis nogen af jer kan huske det. Kort tid efter stod vi i kø. Og der var over fem kilometer til grænsen endnu. Vi valgte at køre fra og via Padborg. Heldigvis sov både Malte og Linnea hele vejen. 

Da vi ankom, med en halv times forsinkelse havde alle lige sat sig ved det lange bord i haven. Nu kunne man jo tro at man blev straffet med onde blikke eller bemærkninger, men sådan var det slet ikke. Kender i det at man kommer et sted hen, og selvom man ikke kender folk så er der en positiv og god stemning og man føler sig tilpas? Det er meget vigtigt for mig hvordan en stemning er. På grund af min sensitivitet fornemmer jeg stemninger omkring mig og de påvirker mig. Er der dårlig stemning føler jeg mig utilpas. Men her var det altså stik modsat. Og det er en dejlig start. Det var en festlig, afslappet og glad stemning. Vi blev taget imod af brudgommen Simon som virkede meget flink. Hans brud Maj kom kort efter strålende imod os. Hun var så smuk. Kan i huske tegnerserien Valhalla? Den læste jeg som barn. Og hvis jeg skulle have forestillet mig Freja i virkelighed, så var det nok sådan hun ville se ud. Strålende, smuk og nærmest dansende over jorden. Dejligt. Jeg fik tilbudt sofa og alt hvad jeg havde brug for til amning. Jeg skulle bare sige til hvis jeg havde brug for noget. Vi fik lækkert smørrebrød og kolde sodavand. Deres søde søn løb rundt i haven med sin kammerat og der var sat legetøj op hvilket Malte gerne tog i brug. Vi fik brug for vores parasol, solen skinnede og himlen var blå. 


Efter maden satte jeg mig i skyggen på et tæppe og der kunne man fint holde det ud. Vielsen varede ikke længe, men jeg synes at det er helt fantastisk at den kunne finde sted hjemme i haven. Derefter blev der sat en lille scene op og Majs mor og mand underholdt med folk musik. Endelig mødte vi også Anders bedste vens kæreste, hvilket vi allerede ville have nået for længst men det blev aldrig til noget. Hun er også super sød, så jeg kedede mig ikke. De var begge også glade for at holde Tutten eller lege med Malte i løbet af eftermiddagen, så vi fik lidt luft til at fylde kaffe og lagkage i os. Det sødeste og sjoveste var dog brudevalsen. Den var alt fra indøvet, men alligevel eller på trods af det var den smuk. Dem jeg snakkede med var alle sammen søde og åben og der var ikke et øjeblik hvor jeg følte mig utilpas. Da vi tog afsted igen var jeg virkelig glad for at jeg var taget med. Det havde været en dejlig eftermiddag og det havde været rart at komme ud. Jeg håber at vi snart ser Maj og Simon igen og også Anders bedste ven Brian og hans kæreste Karina. Vi har i hvert fald snakket om at vi kunne tage en tur i Tolk Schau sammen med alle ungerne her i ferien. 

Så, nogle gange er det godt at stikke hovedet ud af sneglehuset og se sig omkring. Livet er dejligt og fyldt med kærlighed. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s