Halstørklæder syet af gamle stofbleer (muslin trend) 

Pludselig er muslin stof blevet trend. Og den er jo rigtig fin så let og luftig som den er. Især om sommeren. Og så har den det der fine used-look og er lidt hippie agtig. Men hvorfor købe, hvis hver mor har den liggende? Stofbleer eller sutklude er for det meste af muslin. Og på et eller andet tidspunkt er børnene alligevel blevet for store til dem, eller man har bare alt for mange.

 Fordi Ida jo har fødselsdag snart har jeg taget to af hendes gamle stofbleer og syet dem om til halstørklæder. Til Malte har jeg også lavet to halstørklæder og her tog jeg bare nogle hvide stofbleer hvilke jeg farvede blå med batik teknik. 


Jeg halverede stofbleerne og syede zigzag sting rundt omkring. Jeg pyntede Idas med badges og bånd og så er de allerede færdige. Jeg håber børnene bliver glade for dem. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s