En blomsterkrans bundet med vemodighed og husk nu at rose pædagogerne ! 

I morgen skal vi holde afskedsfest i børnehaven. Idas tillidspædagog stopper fordi hun søger nye udfordringer. Det er jo dejligt at hun har fundet det nye job, men vi som forældre og børnene vil savne hende. Hun er en skide dygtig pædagog! Hun har selv en sensitiv pige, så hun havde altid en super god tilgang til Ida der har arvet sensitiviteten fra mig. Derfor har vi bundet en krans til hende. Den kan hun sætte på hovedet. Fordi hun har fortjent en krone for sit arbejde. Som alle de dygtige pædagoger vi afleverer vores børn hos hver dag. Dem der gør en forskel. Dem der giver 300 %. Dem vi er trygge ved. De får alt for sjældent ros og søde ord, kun når der er noget galt så bliver de kontaktet. Husk dem! Sig noget flink og positivt til dem næste gang i ser dem. De vil sikkert blive glade!!! 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s