Regnvejrsmorgen

Jeg bliver simpelthen nød til at skrive. For det er en dejlig morgen. Først regnede det lidt og nu regner det rigtig meget. Det er mørkt udenfor, alt er dæmpet og stille. Jeg har slukket lyset indenfor og Linnea sover helt fredeligt i sin vugge. Jeg kan høre regnen der falder på blomster, blade og gruset udenfor, vaskemaskinen der rumler i bryggerset, fuglenes kvidren. Og nu også tordenvejr. En rumlen langt væk der nærmer sig og bliver intensiv. Uret der tikker bag mig på væggen. Tiden går langsom her til morgen. Jeg nyder det. Jeg luntrer lidt rundt i huset, vasketøj lægges på plads. Jeg går forsigtig så mine fødder ikke larmer. Jeg vil blive et med denne rare stemning. Et lyn glimter på himlen, tordenen ruller og brummer. Det kan føles helt inde i maven.

Jeg håber i også kan nyde denne morgen. Glæd jer over regnen! Blomsterne, græsset, træerne, alle afgrøder takker efter dage med meget sol og varme. Børnene hviner når de løber nøgen gennem regnen. Gummistøvler hopper i dybe vandpytter. Nyd det her tæppe der tvinger os til at rykke sammen under paraplyer, busstoppesteder, træer, sofaen. Nyd en kop te. Lav noget hjemmebag. Træk vejret dybt og smag på regnen der lander på varm asfalt. Prøv at smid skoene og gå en tur i haven, eller ved stranden, eller i skoven. Giv dig lov til at mærke alle sanser i dag. Helt bevidst. Regn giver klarhed.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s