Embrace- hvorfor hader vi vores krop? 

I kan købe eller streame filmen “embrace” fx hos Amazon eller i iTunes store.

En film hver kvinde burde se og derfor får i den anbefalet.

Jeg skrev i mit første indlæg på bloggen om mit forhold til min krop og at jeg vil arbejde på det. Og det gør jeg. I går smed jeg min cardigan og gik i tanktop på Årsmødet. Det vil sige i offentligheden blandt mange mennesker. Mine overarme fik lov til at få sol for første gang i mange år. Og det føltes ok. Men jeg kan huske en episode fra et årsmøde som barn hvor jeg fik lov til at lave en salto med springgymnastik gruppen, jeg var ikke så god til det og jeg troede at hele publikum grinte af mig. Billedet af mig kom i avisen og jeg kan huske hvordan jeg følte mig tung og for tyk. Det er trist. Trist at jeg tænkte sådan som otte årig. Jeg håber aldrig at mine børn føler sådan.

På vej hjem i bilen fik jeg så øje på mine arme i sidespejlet og stemmen i hovedet var der med det samme. Men jeg er blevet god til at sige til den at den skal klappe i. Lad være med at spilde din tid på at tale negativ om dig selv! Den 25. Juni har jeg min første træning i fitnesstudie igen. Jeg håber at have tid til at træne to gange om ugen. Da jeg var der til samtale skulle jeg formulere mit mål, og jeg sagde at jeg ville styrke min krop og have noget tid til at gøre noget godt for mig. Jeg sagde ikke at jeg ville tabe mig eller at jeg ville have min gamle krop tilbage. Jeg prøvede at formulere det til noget positivt. Desuden har jeg droppet vægten igen. Det er meget vigtigere at tage udgangspunkt i hvordan man føler sig, ikke hvad vægten siger.

Jeg arbejder videre på det. Mit næste mål er en tur i svømmehallen med Ida og så en tur i svømmehallen med hele familien. Det bliver grænseoverskridende. Men sommeren er her snart og jeg vil på stranden og i friluftsbad med mine børn. Jeg skal også have købt en bikini. Pyha det bliver spændende. Måske lægger jeg så et billede op – i den nye bikini.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s